Startup Week Summer Edition!

Nu är det dags att anmäla sig till Startup Week – Summer edition!

 

StartUp Week ett helhetspaket för dig som går i tankar att starta företag eller kanske nyligen har dragit igång. Under 5 tillfällen i juni (14/6 -18/6) mellan 13:00-15:00 får du lära dig mer om hur du kan utveckla din affärsidé eller företag. Ta chansen att träffa andra drivna studenter och utvidga ditt nätverk!

 

Vi hjälper dig att utveckla din idé och göra dig mer redo inför att starta upp ett företag (eller en icke- kommersiell verksamhet). Under dessa dagar kommer du att få fördjupa dig inom affärsutveckling, företagsstrategier, segmentering och hållbart företagande. Du kommer även att lära dig att skapa en intresseväckande pitch som säljer! Utbildningen ger dig praktiska verktyg och inspiration i hur du kan jobba med din idé och ta den framåt.

 

Utbildningen riktar sig till dig som är eller har varit student vid Linnéuniviersitetet och passar alla, oavsett årskurs eller studieinriktning. Att delta är helt kostnadsfritt!

 

OBS! På grund av de rådande omständigheter med Corona kommer kursen att genomföras digitalt. Kursen kommer alltså att genomföras via Zoom och länkar till de olika tillfällena kommer att skickas ut via mail till de som anmält sig.

________________________________________________

Utbildningens 5 delar

________________________________________________

Class 1: Business Model Canvas

Hur vet jag om min idé är bra? Vi går igenom vad som gör att vissa idéer funkar bättre än andra! Vi introducerar även verktyget Business Model Canvas och djupdyker i en idés olika beståndsdelar.

Datum: Måndagen den 14 juni. Tid: 13:00-15:00.

 

Class 2: Att loopa och hitta sin målgrupp!

Under detta tillfälle går vi igenom processen att loopa sin idé och göra pivoteringar. Vi fokuserar även på målgrupp, segmentering och skapar en persona.

Datum: Tisdagen den 15 juni. Tid: 13:00-15:00.

 

Class 3: Ditt värdeerbjudande och hållbart företagande

Maxa ditt värdeerbjudande! Vi gör omvärldsanalyser och pratar om företagsstrategier som får ditt erbjudande att synas i mängden. Du får även praktiska tips för att skapa en mer hållbar affärsidé.

Datum: Onsdagen den 16 juni. Tid: 13:00-15:00.

 

Class 4: Lär dig pitcha!

Hur väcker jag intresse för min idé och får andra intresserade? Lär dig mer om presentationsteknik och pitchens 5 byggstenar!

Datum: Torsdagen den 17 juni. Tid: 13:00-15:00.

 

Class 5: Möt vår expertpanel + avslutning

Nu är det dags att prova på att pitcha! Vi bjuder in olika experter som får lyssna på din idé och ge värdefull feedback som tar din idé ytterligare några steg framåt!

Datum: Fredagen den 18 juni. Tid: 13:00-15:00. 

 

Eventet är stängt för anmälan.