Världens Största Workshop Innovationslabb

Skapa

Engage in Change. Göteborgs framtid är allas vår sak. Demokratin firar 100 år. Världens Största Workshop vill synliggöra drömmar om en hållbar och inkluderande stad och utveckla dem till verklighet. Du kan jobba vidare med oceaner av röster för att främja demokratin och skapa ett bättre samhälle för barn och unga med start i Göteborg.

Anmäl dig för att delta senast 30 september och "BE THE CHANGEMAKER". Vi behöver er ALLA: ung, studerande, erfaren, nyanländ, medborgare, besökare, nyfikna, ideell sektor, civilsamhället, näringslivet och/eller offentlig sektor. 

Under Innovationsveckan 4-8 oktober tar vi alla idéer vidare för att kombinera och sätta dem samman med stöd av Vocean till hållbara koncept i ett innovationslabb som sker i hybridmöten med basen på Yesbox Göteborg. 

Vi träffas 4-7 oktober kl 16-18 på Yesbox i Gamlestan. Du kan också delta på distans. Du kommer vara del i ett lag som jobbar vidare med en grupp av idéer.  Varje lag ges möjlighet att utnyttja Yesbox lokaler övrig tid som ni väljer att jobba tillsammans under veckan.
4 oktober kl 9-10 sänder vi live från vår studio här på Yesbox för att starta veckans arbete.
8 oktober kl 15-16 redovisar vi vårt gemensamma resultat i en live-sändning. Håll utkik för länkar här:


govtechsweden.se/varldens-storsta-workshop
Instagram @varldensstorstaworkshop21 

Eventet är stängt för anmälan.